De ambiance is zoals men dat niet in deze tijd meer verwacht. Terug in de tijd en toch van nu. Eten, drinken, kletsen, serieus praten, voor je uitkijken, luisteren naar de geluiden, verrast of verliefd worden: Dus genieten.

De Heerenkamer is van oudsher de mooiste kamer in een boerderij voor speciale gelegenheden. Deze kamer is in onze boerderij geheel in stijl ingericht voor een intiem diner voor twee of met familie, vrienden of zakelijk. Tevens is er de mogelijkheid om te trouwen. Bij de gemeente staat het aangemerkt als rustieke trouwlocatie. De Heerenkamer biedt ruimte aan ongeveer 28 gasten.

 

 De Gelagkamer is het veelzijdige café om te drinken en te eten. Staand de toog waar u afspreekt met tafelgenoten om te borrelen voordat u aan tafel gaat in de Stalkamer. Aan de toog staan of zitten aan de stamtafel de week afsluiten met vrienden en dorpsgenoten. Genieten van de worst uit de wiemel en het nat uit de tap. Na de sport of met Dwingelmarkt gezellig uit de band springen.

Tevens is de Gelagkamer zeer geschikt voor het  vieren van een verjaardag of jubileum in besloten kring met op de Opkamer een band of dj.

De Opkamer is verhoging die dienst deed als slaapkamer met een wek- en aardappelkelder eronder.

 

De Stalkamer waar vroeger in de winter de op stro rustig het hooi lagen te herkauwen en 2 keer daags gemolken werden. Is nu een eetgelegenheid voor 20 gasten. Hier is het  fijn om ongedwongen met kinderen, die lezen of tekenen, te eten.

 

In het laagseizoen op elke laatste zaterdag van de maand live muziek vanaf de Opkamer; "MuziekCaféavond". Alleen bekend in Dwingeloo en omgeving. Gemoedelijk, gezellig en zonder gezeur. Een lekker Dwingelgevoel.
Copyright Onder de Eiken © 2016. All Rights Reserved.